Готуємо салати

  Салати відомі своєю корисністю для здоров'я, і не дарма вони мають таку популярність.

 Цього тижня здобувачі освіти Херсонського загальноосвітнього навчально-виховного комплексу №48 досліджували користь споживання рослинної їжі. Визначили, що салати збагачені вітамінами A, B-6, C, E, K, фолатом, холіном та іншими корисними речовинами, що сприяють загальному добробуту здоров'я. Вони є важливим поживним доповненням до щоденного раціону, але головне — це дотримуватись різноманітності та збалансованості. Вони надають безліч переваг для здоров'я, покращуючи надходження поживних речовин та доброчинно впливаючи на шкіру та травлення. Навчились обирати для себе корисні продукти та готували з них улюблені салати.

  Зазначили, що як і у випадку з будь-якою іншою їжею, важливо прислухатися до свого організму та коригувати раціон при необхідності для досягнення найкращих результатів.

 photo 1photo 2