Вхід/Реєстрація

Наша школа

Девіз школи
За видноколом видно коло,
Допоки б'ється серце - йди,
Усе життя, по суті, школа,
Й легкого іспиту не жди.


Гімн школи

Рідна школо, ти чудова,
Ти для мене другий дім.
Сорок восьма, рідна школо!
Тобі співаемо цей гімн.
З тобою разом ми зростаєм,
Нам віддаєш свої знання,
Разом дитинство проводжаєм
І починаємо доросле життя.
Найкращі почуття мене переповнюють,
Коли я згадую шкільні роки,
Учительку ласкаву та привітну,
Що вперше посміхнулася мені.
Ми виростаєм і може доля наша
Нас розєднає, але вірю я,
Завжди ми будем згадувати разом
Хвилини нашого найкращого життя.

 

Розрахунковий рахунок:

БО Благодійний фонд

"Нове покоління міста Херсона"
НВК №48 р/р 26003052205284
Код ЕДРПОУ 40450494
МФО 352479
ПАТ КБ "Приватбанк" м.Херсона

Наказ організація харчування 2018-2019

Додаток 1 до наказу

від 01.09.2018 року

 

 

ГРАФІК

харчування учнів НВК № 48

 

 

9.05 – 9.15:                   1А, 1Б, 1В, 1-Г

9.15 - 9.25:                 2-А,2-Б, 2-В, 5Д, 7В класи

10.10- 10.30:                3-А, 3-Б,3-В, класи, 5А (за батьківські кошти);     

11.15- 11.35:                4-А, 4-Б, 4-В, 5-Г класи, 6А, 6-В ( за батьк. кошти).;

12.20- 12.30:                учні-сироти; учні-переселенці з

                                     Донецької, Луганської областей та АР Крим; учні

                                     з малозабезпечених сімей; діти - батьки яких учасники

                                     АТО;

13.30- 14.00                 1А,1Б, 1В, 5-Г, 6-В класи;

14.30                            8-В, 6-Д класи.                        

 

 

Херсонський загальноосвітні навчально-виховний комплекс № 48

Херсонської міської ради

НАКАЗ

від 01.09.2018 року                                                                                        № 263

Про організацію харчування

учнів у 2018/2019 навчальному році

та створення комісії з бракеражу

готової продукції

На виконання законів України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», «Про охорону дитинства», «Про освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 р. № 116 «Про порядок надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», Постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 р. №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», наказу Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005р. №242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», договору між управлінням освіти та Товариством з обмеженою відповідальністю «Буфет і К» від 03.05.2017 року №1440,   наказів управління освіти Херсонської міської ради від 27.08.2018 р. №112-Т «Про організацію харчування в загальноосвітніх навчальних закладах міста у 2018/2019 навчальному році» та від 18.08.2017р. № 188-Т’ « Про вартість харчування для окремих категорій учнів у загальноосвітніх та спеціальних навчальних закладах міста», згідно з вимогами Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу, та з метою забезпечення учнів повноцінним харчуванням

НАКАЗУЮ:

  1. З 01.09.2018 року організувати харчування встановивши вартість харчування без урахування торгівельної націнки суб’єктів підприємницької діяльності
  • Для учнів 1-4 класів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітей з малозабезпечених сімей, дітей громадян України, які прибуватимуть на територію м. Херсона з Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей, дітей, батьки яких загинули, постраждали або беруть участь в антитерористичної операції та забезпеченні її проведення, мають статус учасника АТО, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в районних службах з питань захисту прав дітей м. Херсона:

     1.1.1.Віком від 6 до10 років – 9,70 грн. на одну дитину на день.

     1.1.2.Віком від 10 років і старших - 11,40 грн. на одну дитину на день.

1.2. Для дітей спеціальних класів

1.2.1.Віком від 6 до 10 років – 35,00 грн. на одну дитину на день.

1.2.2.Віком від 10 до 13 років – 38,00 грн. на одну дитину на день.

1.2.3.Віком від 13 років і старших – 41,00 грн. на одну дитину на день.

  1. Призначити відповідальною за організацію харчування учнів у школі, згідно з розподілом функціональних обов’язків, заступника директора з навчально-виховної роботи Іоанесян Н.Д.
  2. Затвердити графік харчування учнів відповідно до вимог п.10 ДСанПіН 5.5.2.008-01 (додаток 1).
  3. Затвердити графік чергування педагогічних працівників в обідній залі (додаток 2).
    1. Відповідальному за організацію харчування учнів Іоанесян Н.Д.
  • Постійно здійснювати координацію діяльності з роботою медичної сестри   щодо   контролю   за   харчуванням дітей.
  • До
  • До
  • Контролювати додержання дітьми правил особистої гігієни та вживанням готових страв, буфетної продукції.
    • Контролювати санітарно-гігієнічний стан обідньої зали.
  • Не допускати присутності учнів у виробничих приміщеннях їдальні. Не дозволяти залучення школярів до робіт, пов’язаних із приготуванням і роздачею їжі, прибиранням приміщень.
    • Тримати на постійному контролі якість харчування учнів.
    • Щомісячно, до 25 числа, надавати до управління освіти інформацію щодо охоплення учнів харчуванням, до 01 числа наступного місяця – відомості з харчування за минулий місяць – до централізованої бухгалтерії.
  1. Завідуючим виробництвом Кравченко О.П., Середенко О.В.
  • До 01.09.2018року надати відповідальній особі за харчування           Іоанесян Н.Д. медичні книжки всіх працівників харчоблоку для перевірки проходження медичних оглядів.
  • До 01.09.2018 року надати директору школи на затвердження графік постачання продуктів, для ознайомлення – двотижневе меню.
  • Забезпечити протягом року дотримання норм харчування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 року № 1591.Здійснювати облік продуктів харчування та продовольчої сировини, суворо дотримуватись умов зберігання та терміну реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини.
    • Не залучати персонал до приготування, порціювання й роздачі кулінарних виробів, проведення санітарної обробки й дезінфекції обладнання, посуду й інвентаря, у посадові обов’язки якого не входять вказані види діяльності.
    • Забезпечити на харчоблоці їдальні умови для дотримання персоналом правил особистої гігієни.
    • Не допускати порушень вимог нормативно-розпорядчих документів щодо прийому й зберігання продуктів харчування, приготування та реалізації готових страв.
  • Перевіряти супровідні документи до продовольчої сировини, які свідчать про їх походження, якість, безпеку, а також про відсутність у складі генетично модифікованих організмів з обов’язковим зазначенням їх частки вмісту в них. У разі відсутності сертифікатів на будь-які продукти – негайно повідомляти відповідального за харчування в школі Іоанесян Н.Д.Щоденно суворо дотримуватися рецептури, технології приготування їжі та видачі страв.
    • Щоденно суворо дотримуватися технології закладки продуктів.
  • Проводити бракераж сирої продукції та результати фіксувати в спеціальному журналі.
  • Щоденно проводити бракераж готової продукції та результати фіксувати в спеціальному журналі.
  • Щоп’ятниці проводити генеральне прибирання на харчоблоці.
  • Забезпечити обслуговування й ремонт технологічного обладнання харчоблоку коштом ТОВ «Сервіс -Грант».
  • Забезпечити поточний ремонт приміщень харчоблоку та інших приміщень, необхідних для організації харчування, у т.ч. допоміжних, коштом ТОВ «Сервіс – Грант».
  • Нести персональну відповідальність за дотримання правил техніки безпеки, пожежної, електробезпеки та виробничої санітарії на харчоблоці.
  • Систематично проводити дератизацію та дезінфекцію приміщень харчоблоку.
  1. Медичній сестрі Кравченко Н.П.:
  • Систематично проводити профілактичні заходи з метою попередження гострих шлунково-кишкових інфекцій, харчових отруєнь.
  • До 15.00 години наступного дня надавати на підпис директору школи меню на наступний день.
  • Щоденно брати участь у бракеражі готової продукції.

7.4.Щоденно вести облік виконання норм харчування учнів.

  1. Класним керівникам 1-11 класів:
  • Протягом навчального року проводити постійну просвітницьку роботу серед школярів та батьківської громадськості з залученням спеціалістів системи охорони здоров’я з питань необхідності повноцінного гарячого харчування, порушувати питання на батьківських зборах.
  • Вести щоденний облік харчування дітей за бюджетні (1-4 класи) та батьківські кошти.
  • Щоденно контролювати дотримання графіка харчування.
  • Щоденно контролювати додержання дітьми правил особистої гігієни (миття рук) та вживанням готових страв, буфетної продукції.
  1. Вчителям Красновид А.С., Палащук С.Г.
  • Вести щоденний облік харчування дітей пільгових категорій за бюджетні кошти.
  • Щомісяця готувати відомість про харчування учнів пільгових категорій.
  1. Створити шкільну комісію з бракеражу готової продукції по корпусу А у складі:

Директор школи – Кірцхалія О.П.

Заступник директора з НВР – Іоанесян Н.Д.

Медична сестра – Кравченко Н.П.

Завідуюча виробництвом – Кравченко О.П.

  1. Створити шкільну комісію з бракеражу готової продукції по корпусу Б у складі:

Заступник директора з НВР - Білоус Г.С.

Вчитель – Палащук С.Г.

Завідуюча виробництвом – Середенко О.В.

  1. Комісії з бракеражу готової продукції :

12.1.Щоденно проводити бракераж готової продукції в шкільній їдальні.

12.2.Підписувати бракеражний журнал.

12.3.Здійснювати контроль за якістю харчування дітей та додержанням вимог санітарного законодавства.

  1. Координацію роботи за виконанням даного наказу покласти на заступника директора з навчально-виховної роботи Іоанесян Н.Д.
  2. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Директор                                                         О.П.Кірцхалія

Контактна інформація

Вулиця 28 Армії, 14  

Телефон: (0552) 35-27-94, 35-27-97

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

           This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Партнери

FREEhost.UA - украинский хостинг и аренда сервера

 Центральна дитяча бібліотека ім. Л. Українки